• LEGRAND JE SPECIJALIST ZA ELEKTRIČNU I DIGITALNU INFRASTRUKTURU OBJEKATA

  Legrand je globalni specijalist za električnu i digitalnu infrastrukturu objekata, proizvodeći proizvode s visokom dodanom vrijednošću i nudeći rješenja za poslovne, stambene i industrijske zgrade. Grupa svakodnevno radi na razvoju povezanih zgrada i osigurava održiv pristup električnoj energiji milijunima korisnika širom svijeta. Tehnološka stručnost, široka ponuda proizvoda, međunarodna prisutnost i snažni brendovi čine Legrand globalnom kompanijom. Legrand je prisutan u gotovo 90 zemalja i ima više od 37000 zaposlenika.legrand specialist

 • 7 glavnih kategorija proizvoda

  Legrand nudi sveobuhvatan asortiman proizvoda i rješenja koji povezuju milijune zgrada s energijom, podacima i rasvjetom. Ponuda proizvoda, s nekoliko stotina tisuća kataloških brojeva raspoređena je u sedam glavnih kategorija: 
  - Distribucija energija (ormari, zračni strujni prekidači, automatski osigurači...)
  - Upravljanje (upravljanje rasvjetom, upravljanje instalacijom, portafonski sustavi...)
  - Razvođenje (kanali, stupovi, podne kutije...)
  - Digitalna infrastruktura (ormari, patch paneli i kablovi, RJ45 utičnice...)
  - UPS (Uninterruptible Power Supply - uređaji za neprekidno napajanje)
  - Instalacijske komponente (cijevi, kutije, produžne letve...)7 major product categories

 • Naša misija: unaprijediti transformacije prostora

  Od električne revolucije do digitalne (r)evolucije - Legrandov cilj je ojačati vodeće pozicije u električnoj i digitalnoj infrastrukturi zgrada i postati mjerilo za pametne električne uređaje nudeći rješenja koja su inovativna, povezana, interoperabilna i visoko energetski učinkovita.

  Pretvaranjem inovacija u rješenja koja pružaju udobnost, blagostanje i jednostavnost, Legrand i njegovih 37000 zaposlenika, rade na transformiranju prostora kako bi poboljšali život krajnjim korisnicima, bilo na radnom mjestu ili kod kuće.

  legrand mission