LEGRAND JE SPECIJALIST ZA PROIZVODE I SISTEME ZA ELEKTRIČNU I DIGITALNU INFRASTRUKTURU OBJEKATA

Legrand u Republici Bosni i Hercegovini nudi kompletan asortiman elektroopreme - od električnih utičnica i sklopki do složenih sustava za električnu i digitalnu infrastrukturu objekata.

Naša misija je saslušati želje naših klijenata, razumjeti ih i odgovoriti im kvalitetnim rješenjem koje zadovoljava njihove specifične potrebe. Opskrbljivanje opremom koja zadovoljava tražene standarde, pružanje tehničkih savjeta, neprekidni programi obuka i prodajna podrška dio su onoga što nas čini pouzdanim partnerom.

Uspješno surađujemo s distributerima električne opreme, investitorima, izvođačima, projektantima, arhitektima, električarima i krajnjim korisnicima.

Proaktivnost grupe Legrand privlači i izgrađuje partnerske odnose na obostrano zadovoljstvo i dobrobit, a primjena naših rješenja daje Vam sigurnost u projekt i stvara dugoročno povjerenje između Vas i Vaših klijenata.

Više informacija možete pronaću u ovom dokumentu.

Legrand nudi sveobuhvatan asortiman proizvoda i rješenja koji povezuju milijune zgrada sa energijom, podacima i osvjetljenjem. 

Pozivamo Vas u naš showroom, gdje možete vidjeti i testirati proizvode Legrand grupe za stambene, poslovne i industrijske zgrade. Možemo Vam prezentirati naša rješenja od ožičenja, portafonskih sustava, My Home instalacije, razvođenja, strukturnog kabliranja, UPS-ova i još puno toga.

Legrand Albania

Rado ćemo Vas savjetovati i pomoći u Vašem projektu.

Kontaktirajte Legrand
Showroom

Legrand Bosna i Hercegovina

Legrand SNC
Predstavništvo u BiH
Džemala Bijedića 129, 71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Tel: +387 33 711 025
Fax:+ 387 33 711 026
E-mail: legrand@legrand.ba
Web: www.legrand.ba
Radno vrijeme:
Pon - Petak: 8-16 h