MyHOME_Up:

Kontrola grijanja i hlađenja.

img-prodotto-termoreg-
 
 

KARAKTERISTIKE

Opis

MyHOME_Up Temperature sustav grijanja i hlađenja može sadržavati mnogo funkcija grijanja i hlađenja tako da se temperatura svake sobe može odabrati ovisno od funkcije prostorije i ovisno o doba dana kada se koristi. Također možete odabrati prostorije koje ne želite grijati jer se ne koriste. 

Aktiviranje sustava također uzima u obzir toplinu koju proizvodi sunce i ukoliko su otvoreni prozori (izborna funkcija). Zahvaljujući funkciji regulacije temperature zone, zgrada dobiva energetski razred i korisnici štede na računima.
Sustavi malih razmjera, napravljeni samo pomoću sondi sa zaslonom i bez pomoći termoregulacijske jedinice, mogu biti upravljani lokalno i daljinski putem posebne aplikacije MyHOME_Up za Android i iOS pametne telefone.

 

 
 

Proizvodi

Sastav sustava

Sustav se sastoji od upravljačke jedinice, temperaturnih sondi i aktuatora za upravljanje grijaćim/rashladnim elementima. Svi su uređaji povezani BUS kabelom s dvije parice.

Pomoću uređaja Driver managera F459 mogu se integrirati uređaji i sustavi drugih proizvođača i upravljati funkcijama s uređajima MyHOME.

BUS tehnologija: Svi su uređaji spojeni s kabelom od 2 parice koji prenosi informacije i 27 Vdc napajanje.


Estetska integracija: Originalna karakteristika MyHOME_Up sustava, od jednostavne digitalne kontrole do naprednog uređaja na dodir, je savršena integracija u programe utičnica i sklopki Axolute i Livinglight .

System-composition-Driver-manager-device

Termostat

Za upravljanje / programiranje cijelog sustava (odabir načina rada, prikaz temperatura u zonama i podešavanje programa). Dostupno u tri verzije: za upravljanje 1 zonom, maksimalno 4 zone i maksimalno 99 zona.

centrale-termore

Temperaturna sonda s ekranom

Sadrži 4 tipke za odabir potrebne temperature i načina rada. Može se koristiti i u mješovitim sustavima grijanja/hlađenja i kao 1 zona upravljačke jedinice. .

sonda-di

Temperaturne sonde s ili bez lokalnog podešavanja

Napravljeni za mjerenje temperature između 3 - 40°C, ovi su uređaji dostupni sa i bez gumba za podešavanje i u određenoj verziji za upravljanje brzinom ventilatora.

sonde-di
  

Radio sonda

Prostori do kojih se sa BUS ožičenjem ne može doći mogu se nadgledati pomoću radio temperaturnih sondi s baterijama.

estensione

Aktuator s relejnim izlazom

Uređaj je dostupan u verziji s 2, 4 i 8 kontakata za kontrolu on/off ventila i pumpi.

attuatorea


Aktuator s izlazom 0-10V

Ovaj uređaj upravlja proporcionalnim ventilima s naponom napajanja 0 - 10 V d.c.. Postoje i 3 kontakta za kontrolu brzine ventilatora.

uscita-0-10va116
"Stand-alone" sustav bez jedinice za termoregulaciju


Ovaj sustav sastavljen od temperaturnih sondi idealan je za srednja do mala okruženja. Ako se putem aplikacije MyHOME_Up kontrolira pametnim telefonom ili tabletom, sustav može upravljati svakom sondom pojedinačno ili u skupinama kreirajući scenarije s drugim aplikacijama.

stand-alone
 

Konfiguracija uređaja

Adrese i funkcije koje se pokreću pomoću uređaja se manualno konfiguriraju s numeričkim konfiguratorima ili preko PC-a koristeći specijalne programe kao što su MyHome_Suite i drugi.

PREUZMITE MyHome_Suite
myhome-up-range
 

INSTALACIJA

Instalacija sustava

Uređaji za kontrolu grijanja se instaliraju na isti način kao tradicionalni uređaji. Ovisno o uređaju instalacija može biti:

  • U podžbuknim kutijama;
  • Na DIN šini u ormarićima;
  • Nadžbukno.

Za spajanje uređaja BUS ožičenje mora biti napravljeno pomoću nepolariziranog 2-paričnog kabla. Svi uređaji moraju biti konfigurirani da dobiju adresu i način rada.

installabilità-termoreg-500x215

Video

 
Driver manager F459
 
 
 
 
VIŠE INFORMACIJA O KOMPLEMENTARNIM PROIZVODIMA