·

MyHOME_Up: funkcije integracije

Integracija uređaja 

f459

KARAKTERISTIKE

Opis

Zahvaljujući integraciji između MyHOME_Up sustava, svi se uređaji u sustavu kućne automatike mogu nadgledati i kontrolirati. Sama integracija se odvija na dva načina:

  • Integracija između različitih MyHOME_Up sustava, npr.: upravljanje rasvjetom, video portafonski sustav, sustav ozvučenja...
  • Integriranje jednog ili više MyHOME_Up sustava sa sustavima drugih proizvođača temeljeno na različitim komunikacijskim protokolima: na primjer, upravljanje HITACHI ili SAMSUNG sustavima klimatizacije, senzorima temperature i sustavima rasvjete putem TCP / IP s uređajima MyHOME_Up sustava.
 
 

Proizvodi

SCS / SCS sučelje

Sučelje F422 može se koristiti za integriranje sustava automatizacije sa sustavom upravljanja energijom u slučaju da je potrebno odvojiti dotični BUS (neovisno napajanje za svaki sustav).

 

Interfaccia-SCS-SCS
 

Driver manager F459

Uređaj koji omogućava integraciju MyHOME_Up sustava sa sustavima i uređajima drugih proizvođača.

 

Driver-manager-art
 

INSTALACIJA

Instalacija jedinica

Uređaji za integraciju MyHome sustava instaliraju se kao i klasično ožičenje. Ovisno od kataloškog broja instalacija je moguća u:

  • u podžbukne kutije;
  • na DIN šinu u strujnom razdjelniku;
  • nadžbukno.

Za povezivanje uređaja potrebno je koristiti BUS nepolariziranom paricom i gdje je moguće, s LAN mrežnom kabelskom konekcijom za pristup Internetu.

Svi uređaji moraju biti konfigurirani pomoću MyHOME_Up aplikacije kako bi se ispravno adresirali i dodijelila im se željena funkcija..

 
Više informacija o komplementarnim uređajima