Niloé™

Proizvod po mjeri - ekološki dizajn i jednostavna instalacija.

Produit_B07_Niloe

Niloé™ & eco-dizajn

Niloé je ulazak u Legrandov svijet eco - dizajna ožičenja. Kako bi se smanjila emisija CO2, koja doprinosi globalnom zagrijavanju, ova linija proizvoda je dizajnirana s ciljem smanjenja utjecaja na okoliš u svakoj fazi životnog ciklusa proizvoda. To uključuje minimiziranje laserskih oznaka na mehanizmima (energetski intenzivan proizvodni postupak), smanjenje pakiranja, optimiziranje iskorištenih količina plastike i metala, zaštitni poklopac mehanizma izrađen od 100% reciklirane APET plastike...

Niloé™ & eco-design

U korak s trendovima i inovacijama

Uz standardne mehanizme sklopki i utičnica, dodane su brojne invoativne funkcije koje Vam nude još veću učinkovitost: bežični punjač, USB Tip-A i Tip-C punjači, utičnice s poklopcem, IP 44/IK 07 okviri, kompatibilnost s Mosaic linijom ožičenja putem adaptera i mnoge druge.

Ever increasing innovation

Bezvremenski dizajn

Dodajte boju u Vaš prostor, kombiniranjem boje mehanizama (bijela ili krem) sa paletom boja ukrasnih okvira: bijela, krem, aluminij, crvena, plum, onyx, cocoa, light wood, i druge.

Niloe_Finitions_intemporelles

Jednostavnost instalacije

Svaki Niloé proizvod sastoji se od samo dva kataloška broja: od mehanizma i ukrasnog okvira. Sve što trebate napraviti je instalirati mehanizam na željenom mjestu i dodati ukrasni okvir!

Niloé rješenja možete ugraditi i u Legand liniju kutija Batibox ili bilo koju drugu postojeću kutiju.

Za optimalnu energetsku učinkovitost, preporučujemo da instalirate Batibox Energy kutije koje su prilagođene i za novogradnju i obnovu postojećih instalacija.

Niloe_Mise_en_oeuvre_facilite
Više informacija o komplementarnim proizvodima