Green’up Access & Premium rješenja za punjenje električnih vozila

Produit_B07_Soliroc

Kitovi za punjenje i Green’up Access kit

Kit za punjenje sastoji se od 1 Green'up utičnice + 1 baza za fiksiranje + 1 kombinacija strujne zaštitne sklopke i osigurača.
8 do 16 A punjenje uz potpunu sigurnost za sva električna vozila s mod 1 ili mod 2 kablom za punjenje, neovisno od snage punjenja podržane od vozila. Legrand patentirani sustav prepoznavanja: kada se utičnica koristi s Green’up utikačem, instaliranim na mod 2 kabel za punjenje, vozila pojedinih proizvođača mogu prepoznati Green'up instalaciju i prilagoditi snagu punjenja.
Dostupni su i kitovi koji sadrže i Plexo³ razdjelnik i 45 A mjerni uređaj.

new project

Podžbukna Green’up Access utičnica

Opremljene IK 10 zaštitom koja pruža izvrsnu otpornost, Green’up Access utičnice su savršene za upotrebu na javnim parkiralištima i javnim prostorima.
8 do 16 A punjenje uz potpunu sigurnost za sva električna vozila sa mod 1 ili mod 2 kablom za punjenje, neovisno od snage punjenja podržane od vozila uz Legrand patentirani sustav prepoznavanja.

B03_02_recharges_vehicules

Plastične Green’up Premium stanice za punjenje

Plastične Green’up Premium stanica za punjenje vozila za mod 2 i mod 3. Mogućnost povezivanja s Bluetooth-om putem EV CHARGE aplikacije za lokalno upravljanje. Opcija spajanja putem IP ili Wi-Fi sa komunikacijskim kitom, omogućuje daljinsku kontrolu i upravljanje putem računala, tableta ili pametnog telefona. Fiksiranje na zid ili opcionalno na podno postolje.


Nazivna snaga:

  • 3.7/4.6 kW - 1-fazne stanice za punjenje
  • 3.7 do 7.4 kW (podesivo) - 1-fazne stanice za punjenje
  • 11 do 22 kW (podesivo) - 3-fazne stanice za punjenje
Axolute_make-youB03_03_recharges_vehicules

Metalne Green’up Premium stanice za punjenje

Metalne Green’up Premium stanica za punjenje vozila za mod 2 i mod 3. Interoperabilna stanica za lakše upravljanje: može ju kontrolirati tvrtka za naplatu i lako se može integrirati u sustav naplate operatera za parkiranje.
Plaćanje potrošene električne energije može se dodati trošku parkiranja u prostoru. Fiksiranje na zid ili opcionalno na podno postolje.
Power ratings:

  • 3.7/4.6 kW - 1-fazne stanice za punjenje
  • 3.7 do 7.4 kW (podesivo) - 1-fazne stanice za punjenje
  • 11 do 22 kW (podesivo) - 3-fazne stanice za punjenje
B03_04_solutions_vehicules_elec

Upravljanje standardnim punjenjem

Green’up Premium stanice za punjenje nude mogućnost lokalnog upravljanja punjenjem zahvaljujući intergiranom Bluetooth-u: konfiguracija i upravljanje stanicama za punjenje pomoću pametnog telefona ili tableta putem aplikacije (kompatibilno sa iOS ili Android).
Dostupne funkcije: dnevni program punjenja, prikaz rada stanice za punjenje, aktiviranje / deaktivacija stanice za punjenje, zapisnik, nadziranje potrošnje s pohranom podataka u oblaku, ažuriranje firmvera..

B03_05_solutions_vehicules_elec

Upravljanje putem komunikacijskog kita

Komunikacijski kit može se koristiti za upravljanje funkcijama i udaljenom konfiguracijom Green'Up Premium stanica za punjenje, na pametnom telefonu, tabletu ili računalu putem IP-a (RJ 45) ili Wi-Fi. U kombinaciji s centraliziranim ili samostalnim čitačima kontrolira pristup putem RFID kartice.
Mogućnost upravljanja s više stanica za naplatu putem Legrand web servera.

B03_06_solutions_vehicules_elec