Podne kutije

floor_boxes_products_0

Estetika, prilagodljivost i modularnost

>Bez obzira radi li se o standardnoj ili ugradnoj verziji, podne kutije dizajnirane su kako bi se neprimjetno integrirale u bilo koju vrstu poda i udovoljile svim Vašim zahtjevima u pogledu završne obrade, broja utičnica i lakoće upotrebe.
Ova rješenja su brza i jednostavna, idealna za urede, dvorane za sastanke, škole, bolnice, trgovine itd.

1_esthetique_adaptabilite_modularite_0
2_esthetique_adaptabilite_modularite
3_esthetique_adaptabilite_modularite

Bezbrojne kombinacije

Ovisno o odabranoj verziji podne kutije (standardnoj, ugradnoj ili okrugloj), ponuda uključuje do tri završne obrade (plastični rub, stainless steel ili mesing) kako bi se stopila s tipom poda i željenim završnim izgledom.
Tri veličine podne kutije i dvije vrste montaže mehanizama su dostupne.
Odabir ovisi o broju potrebnih utičnica, načinu upotrebe i osiguranoj visini u podu za montažu: 12/18/24 modula za utičnice u horizontalnoj montaži i 8/12/16 modula za utičnice u vertikalnoj montaži.

floor_boxes

Fleksibino, prilagodljivo i modularno

Sve standardne i ugradne verzije podnih kutija su modularne, što znači da se mogu lako prilagoditi potrebama svakog projekta i držati korak s napretkom svakog projekta.
To omogućava donošenje odluka kako projekt napreduje, omogućujući više vremena za odluku, npr., ako dođe do promjena u projektu (tipa poda, završne obrade poda, itd.)

floor-boxes-fully-modular

Podne kutije s IP zaštitom

Legrand podne kutije s IP zaštitom omogućuju Vam sigurnu distribuciju napajanja i podataka čak i u najzahtjevnijim uvjetima i lokacijama. Dostupne su u dvije verzije :

  • IP 44 za pločice i mramor za instalaciju u betonski pod
  • IP 66 (zatvoren poklopac) i IP 54 (s izlazom za kabele) za instalciju u podignute podove ili betonski pod
boites_etanches_1
VIŠE INFORMACIJA O KOMPLEMENTARNIM PROIZVODIMA