Cablofil žičane police

Produit_Chemins de câbles filaires Cablofil

Široka ponuda za maksimalnu fleksibilnost

Cablofil brandirana rješenja za čelične žičane kabelske police (i dodaci) su jedna od najkompletnijih ponuda na tržištu.

Istinski fleksibilno rješenje za razvođenje kabela, omogućuje kreiranje višestrukih kombinacija u širokoj ponudi materijala samih polica za bolju prilagodbu svakoj okolini.

NB05_C01_D01_gamme_complete

Siguran, visoko učinkovit i isplativ sustav 

Patentiran spojni var (T-spojni sustav koji je pogodniji za rukovanje rukom) i specijalni mehanički dizajn Cablofil rješenja (span of 2 metres???) omogućava da se kabeli efikasno, troškovno učinkovito i lako upravljanje.--ŠTO?

90% strukture kabelskih polica olakšava vizualnu provjeru i održavanje kabela, garantira minimalno zagrijavanje kabela i minimizira zadržavanje prašine ili vode: sve to osigurava veću sigurnost, značajne uštede na operativnim troškovima i brže, učinkovitije čišćenje instalacija.

NB05_C01_D01_sur_performant_economique
NB05_C01_D01_sur_performant_economique_2
NB05_C01_D01_sur_performant_economique_3

Brza i jednostavna instalacija

Ponuda Cablofil proizvoda uključuje rješenja sa sustavima za brzo pričvršćivanje koji štede vrijeme tijekom instalacije:
  - Autoclic: rješenje za brzo spajanje bez matica i vijaka
  - Fasclic: unaprijed spojena polica

Faslock auto, dodatni pribor, omogućuje jednostavnost stvaranja zavoja: možete stvoriti promjene smjera na mjestu bez potrebe za posebnim alatom!

Instaliranje žičanih rješenja također je olakšano cijelim nizom potpornih sustava: zidnim nosačima, nosačima za strop, itd.

NB05_C01_D01_rapide_simple

Otporna i trajna rješenja

Cablofil police otporne su na koroziju zahvaljujući brojnim mogućim površinskim tretmanima: postoji rješenje za svako okruženje i primjenu!

Dostupne su u različitim izvedbama od EZ, EZ+, GC, 316 L i 304 L stainless steel te su certificirane E30/E90 i udovoljavaju standardima IEC 61 537, ABS (American Bureau of Shipping) i DNV (Det Norske Veritas, za offshore platforme i brodove).

NB05_C01_D01_solutions_resistantes
VIŠE INFORMACIJA O KOMPLEMENTARNIM PROIZVODIMA